Cebula Kwitnąca Boczek Chex Mix®

Cebula Kwitnąca Boczek Chex Mix®
Boczek kwitnąca cebula Chex Mix® może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 210 kalorii, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 66 centów za porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jeśli masz ancho chile w proszku, mielony kminek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Chex ® kwitnąca cebula z boczkiem Chipotle Dip, Bezglutenowa cebula kwitnąca Chex® z boczkiem Chipotle Dip, oraz Kwitnąca Cebula dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mieszankę przekąsek, smażoną cebulę i boczek. W małej misce wymieszać roztopione masło i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula SmażonaFrancuska Cebula Smażona
MasłoMasło
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę masła na mieszaninę przekąsek; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Rozprowadzić mieszaninę na patelni o wymiarach 15x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Rozprowadzić na ręcznikach papierowych do ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn