Cebula faszerowana trzema serami

Cebula faszerowana trzema serami
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Trzy Serowe Faszerowane Cebule. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 186 kalorii , 7 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Jeśli masz pod ręką ser romano, ser gorgonzola, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do dania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . 1 osoba wypróbowała ten przepis i spodobał się. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Meksykański dip z trzech serów , Grillowana wieprzowina Abodo z faszerowaną cebulą Esquite i Pieczona dynia Delicata z farro, pieczoną czerwoną cebulą, serem kozim i rukolą .

Instrukcje

1
Obierz cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
2
Odetnij z wierzchu każdej cebuli plaster o grubości 1,25 cm, wydrąż środki łyżeczką do melona, pozostawiając skorupki o grubości 1,25 cm.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
MelonMelon
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
3
Wymieszaj ser gorgonzola z serkiem śmietankowym i nadziej nimi łupiny cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
GorgonzolaGorgonzola
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Umieścić w nieposmarowanym natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Skropić oliwą, posypać serem Romano, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
Cienki-Cienki-
6
Zalać cebulę bulionem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 50–60 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn