Cebula faszerowana trzema serami

Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj Trzy Serowe Faszerowane Cebule. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 186 kalorii , 7 g białka i 12 g tłuszczu na porcję. Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 8 osób. Jeśli masz pod ręką ser romano, ser gorgonzola, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do dania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut . 1 osoba wypróbowała ten przepis i spodobał się. Jest on prezentowany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena jest raczej słaba. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy jak Meksykański dip z trzech serów , Grillowana wieprzowina Abodo z faszerowaną cebulą Esquite i Pieczona dynia Delicata z farro, pieczoną czerwoną cebulą, serem kozim i rukolą .
Instrukcje
Odetnij z wierzchu każdej cebuli plaster o grubości 1,25 cm, wydrąż środki łyżeczką do melona, pozostawiając skorupki o grubości 1,25 cm.
Wymieszaj ser gorgonzola z serkiem śmietankowym i nadziej nimi łupiny cebuli.
Umieścić w nieposmarowanym natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali.
Skropić oliwą, posypać serem Romano, solą i pieprzem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 50–60 minut lub do miękkości.