Cebula Dymka Łosoś W Pergaminowych Torebkach
Łosoś cebulowy w pergaminowych torebkach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje $10.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 839 kalorii, 92g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kawałek imbiru wielkości kciuka, filety z łososia, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiosenna Ryba W Pergaminie, Wiosenne warzywa i ziemniaki pieczone w pergaminie, oraz spring onion pakora - jak zrobić spring onion pakoras dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pobierz piekarnik do 177°. oderwij 4 arkusze pergaminu, upewniając się, że wszystkie są prostokątne w rozmiarze.
Umieść filet z łososia na każdym kawałku pergaminu, ustawiając go jak obraz/ilustracja po lewej stronie.
Odetnij zieloną łodygę pora wraz z końcówką korzenia. Pokrój por wzdłuż i kontynuuj, aż por zostanie pocięty na cienkie wstążki (jak na zdjęciu). Zrób to samo z zieloną cebulką. Wrzucić por i zielone wstążki cebuli w misce wraz z imbirem, oliwą z oliwek i solą.
Wymieszaj z rękami, aby połączyć.
Nawiązując do powyższej ilustracji, na większych, poziomych przerywanych liniach, połącz końce pergaminu wokół filetów łososia.
Teraz złóż krawędzie, zaciskając je (leniwy sposób) lub składając je na siebie, jak zamykając torebkę z kawą (fancy pants way), aż dojdziesz do szczytu łososia.
Zapoznaj się z powyższą ilustracją, pionowe, cienkie przerywane linie są gdzie masz zamiar złożyć i tuck w boki pergaminu.
Umieścić wszystkie woreczki na blasze do pieczenia.
Piec około 15 minut. Moje filety były dość cienkie, jak widać na zdjęciu. Zrobiłem swoje w 17 minut i były trochę przesadzone. Bądź ostrożny, gdy otwierasz torebki, ponieważ mają w sobie trochę pary.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.