Cebula Dymka Łosoś W Pergaminowych Torebkach

Cebula Dymka Łosoś W Pergaminowych Torebkach
Łosoś cebulowy w pergaminowych torebkach może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje $10.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 839 kalorii, 92g białka, oraz 43g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kawałek imbiru wielkości kciuka, filety z łososia, por i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Wiosenna Ryba W Pergaminie, Wiosenne warzywa i ziemniaki pieczone w pergaminie, oraz spring onion pakora - jak zrobić spring onion pakoras dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pobierz piekarnik do 177°. oderwij 4 arkusze pergaminu, upewniając się, że wszystkie są prostokątne w rozmiarze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka
2
Umieść filet z łososia na każdym kawałku pergaminu, ustawiając go jak obraz/ilustracja po lewej stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
3
Odetnij zieloną łodygę pora wraz z końcówką korzenia. Pokrój por wzdłuż i kontynuuj, aż por zostanie pocięty na cienkie wstążki (jak na zdjęciu). Zrób to samo z zieloną cebulką. Wrzucić por i zielone wstążki cebuli w misce wraz z imbirem, oliwą z oliwek i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wymieszaj z rękami, aby połączyć.
1
Nawiązując do powyższej ilustracji, na większych, poziomych przerywanych liniach, połącz końce pergaminu wokół filetów łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Teraz złóż krawędzie, zaciskając je (leniwy sposób) lub składając je na siebie, jak zamykając torebkę z kawą (fancy pants way), aż dojdziesz do szczytu łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
3
Zapoznaj się z powyższą ilustracją, pionowe, cienkie przerywane linie są gdzie masz zamiar złożyć i tuck w boki pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Umieścić wszystkie woreczki na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
5
Piec około 15 minut. Moje filety były dość cienkie, jak widać na zdjęciu. Zrobiłem swoje w 17 minut i były trochę przesadzone. Bądź ostrożny, gdy otwierasz torebki, ponieważ mają w sobie trochę pary.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uda I Nogi Z KurczakaUda I Nogi Z Kurczaka

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować GEN5 Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn