Cały Grillowany Pstrąg

Cały Grillowany pstrąg może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za 8,47 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 603 kalorii, 72g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jest dostarczany przez Allrecipes. 8 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś cytrynę, czosnek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Z łyżką ocena 96%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pstrąg z grilla z grillowaną sałatką rzymską, Grillowany Cały Pstrąg, oraz Cały Grillowany Pstrąg dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę i lekko naoliwić ruszt.
Każdego pstrąga obficie natrzyj oliwą z oliwek i posyp solą morską; posyp wnętrze ubytków solą i czarnym pieprzem.
Umieść połowę plasterków cytryny i cebuli w zagłębieniu każdego pstrąga, a gałązkę rozmarynu i tymianku umieść w zagłębieniach.
Obróć podgrzany grill do niskiego poziomu i umieść pstrąga bezpośrednio na grillu; gotuj, aż miąższ łatwo się łuszczy, a Skórki się zrumienią, 6 do 7 minut z każdej strony, odwracając raz.