Cały Grillowany Pstrąg

Cały Grillowany Pstrąg
Cały Grillowany pstrąg może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Za 8,47 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 603 kalorii, 72g białka, oraz 30g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Jest dostarczany przez Allrecipes. 8 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś cytrynę, czosnek, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Kruche ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym {hołd dla cioci Roxanne} jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Z łyżką ocena 96%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pstrąg z grilla z grillowaną sałatką rzymską, Grillowany Cały Pstrąg, oraz Cały Grillowany Pstrąg dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu, aby uzyskać wysoką temperaturę i lekko naoliwić ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Każdego pstrąga obficie natrzyj oliwą z oliwek i posyp solą morską; posyp wnętrze ubytków solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
PstrągPstrąg
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieść połowę plasterków cytryny i cebuli w zagłębieniu każdego pstrąga, a gałązkę rozmarynu i tymianku umieść w zagłębieniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
PstrągPstrąg
4
Obróć podgrzany grill do niskiego poziomu i umieść pstrąga bezpośrednio na grillu; gotuj, aż miąższ łatwo się łuszczy, a Skórki się zrumienią, 6 do 7 minut z każdej strony, odwracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn