Cały Grillowany Bas W Paski Achiote z pikantną marynowaną czerwoną cebulą

Cały Grillowany Bas W Paski Achiote z pikantną marynowaną czerwoną cebulą
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Cały Grillowany Achiote pasiasty bas z pikantną marynowaną czerwoną cebulą może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.08 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 510 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mielone oregano, sól, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany bas w paski z pieczoną na ogniu cebulą i papryką, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Pikantny Bas W Paski dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
W średniej misce dodać sok pomarańczowy i sok z limonki. Wymieszaj pastę achiote, kminek, oregano i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta AnnattoPasta Annatto
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
KminekKminek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać na gładką pastę. Przetrzyj pastę wewnątrz i na zewnątrz ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Obficie skropić obie strony ryby olejem roślinnym lub rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
WarzywaWarzywa
RybyRyby
6
Połóż rybę na grillu. Grilluj na złoty kolor, około 4 minut, a następnie ostrożnie odwróć rybę. Grilluj, aż ryba zacznie się rozdzielać po podniesieniu łopatką. Ryba będzie złotobrązowa z pewnym zwęgleniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Połóż rybę na dużym talerzu. Przykryj marynowaną czerwoną cebulą, pokrojonym awokado i posiekaną kolendrą i podawaj w rodzinnym stylu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
AwokadoAwokado
RybyRyby
1
Dodaj pokrojoną cebulę do średniej wielkości miski wystarczająco dużej, aby cebula była rozłożona na cienką warstwę. Sok limonki do miski, a następnie dodać posiekane chile i sól. Wymieszać, aby połączyć. Pozostawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny, mieszając co 30 minut lub przykryć i schłodzić na noc. Cebula jest gotowa, gdy jest jasnoróżowa i zmiękczona. Ich smak będzie słodki i pikantny z odrobiną tekstury, ale nie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Papryka ChiliPapryka Chili
SokSok
WapnoWapno
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn