Całe święto Dziękczynienia Indyk z Miles Standish farsz i sos

Całe święto Dziękczynienia Indyk z Miles Standish farsz i sos
Całe święto Dziękczynienia Indyk z Miles Standish farsz i sos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 1044 kalorii, 115g białka, oraz 57 g tłuszczu każdy. Na 3,32 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Mieszanka tymianku, indyka, pepperoni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 16 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dziękczynienie indyk i sos, Loosen-YER-Belt Thanksgiving Turkey Farsz, oraz Dzień po Święcie Dziękczynienia farsz i zapiekanka śniadaniowa z indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Na dużej patelni roztopić 2 łyżki (1/4 kija) masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać cebulę i seler. Doprawić solą i pieprzem. Gotować warzywa, na średnim ogniu, aż półprzezroczyste, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CebulaCebula
5
Wyjąć patelnię z ognia i przenieść zawartość do miski. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia i tosty do jasnobrązowego. Alternatywnie, brązowy je w tosterze. Podczas gdy chleb jest jeszcze gorący, lekko posmaruj obie strony każdego kawałka masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ChlebChleb
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TosterToster
7
Pokroić w 1-calowe kwadraty i przenieść je do dużej miski. Wymieszać z solą, pieprzem, tymiankiem, szałwią i rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Wymieszać do wymieszania. Odstawić.
9
Podgrzać łyżkę masła i, w małej patelni, szybko podsmażyć kawałki serca i żołądków, 30 sekund. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Wyjąć z ognia i dodać go do miski selera i cebuli. Wymieszać, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
11
Rozgrzać dużą patelnię, dodać kolejną łyżkę masła i podsmażyć kawałki pepperoni na dużym ogniu przez 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Osuszyć na ręczniku papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
13
Połączyć mieszankę selera i cebuli, gotowane śniadanie kiełbasa, mozzarella i pepperoni w misce zawierającej tosty chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa śniadaniowaKiełbasa śniadaniowa
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
SelerSeler
ChlebChleb
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
14
Wymieszać, aby zmiksować i dodać filiżankę wywaru z kurczaka, aby zwilżyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
15
Indyka ułożyć na płaskiej powierzchni, doprawić solą i pieprzem od wewnątrz i na zewnątrz, a jamę nadziewać farszem. Truss indyka lub, alternatywnie, związać nogi zamknięte z mocnym kawałkiem sznurka kuchennego, aby upewnić się, że farsz nie wypadnie, jak indyk piecze. Resztę farszu owinąć folią aluminiową i utrzymać ją dość płaską, jak dużą kopertę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FarszFarsz
Cała TurcjaCała Turcja
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
16
Przełożyć indyka na patelnię do pieczenia, w razie potrzeby wyposażoną w stojak do pieczenia i namoczyć gazę w maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SernikSernik
17
Posmaruj pozostałe masło na wierzchu ptaka i przykryj piersi gazą, aby zapobiec poparzeniu górnej skóry przed ugotowaniem indyka. Opuść piekarnik do 350 stopni F i umieść patelnię na środku piekarnika. Gotować indyka przez około 12 minut na Funt.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SernikSernik
PiekarnikPiekarnik
18
Po około 2 godzinach gotowania wyjmij patelnię i umieść opakowanie z folii aluminiowej zawierające farsz na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
19
Zdjąć gazę z wierzchu piersi i włożyć indyka do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
PiekarnikPiekarnik
20
Umieść karkówkę i wywar z kurczaka do sosu w garnku i gotuj delikatnie na wolnym ogniu, gdy Indyk skończy gotować. Zapasy powinny zmniejszyć się o około połowę. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
StadoStado
Cała TurcjaCała Turcja
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
GarnekGarnek
21
Skąd wiesz, kiedy to się skończy? Temperatura mięsa udowego (gdzie mięso jest najgrubsze i zajmuje najdłuższy czas gotowania) powinna rejestrować 165 stopni F podczas testowania za pomocą termometru natychmiastowego odczytu. Po zakończeniu wyjmij ptaka z piekarnika, przenieś go na płaską powierzchnię (lub półmisek do serwowania) i pozostaw na 20 do 30 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbieniem mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
22
Zrób sos: o ile dno patelni nie zostanie spalone, możesz zrobić pyszny sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
23
Umieść patelnię do pieczenia nad palnikami na piecu, dodaj musztardę i Marsalę do patelni i ogrzej ją na małym ogniu. Zeskrobać dno, aby uzyskać kapanie i smaczne kawałki z dna patelni jak Marsala zmniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
MusztardaMusztarda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiecPiec
24
Odcedzić szyjkę z wywaru i wlać około 1/2 szklanki do małej miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
25
Mąkę ubić do miski, uważając, że nie ma grudek. Zmniejsz Marsala, aż nie ma prawie żadnej cieczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
26
Dodaj pozostały wywar z kurczaka i mieszaninę mąki do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
27
Trzepaczka do miksowania. Smak przypraw. Zmniejszyć, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
28
Przenieś się na sosjerkę!
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS ŁódźSOS Łódź
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia37
Magazyn