Całe sardynki ze świeżymi ziołami i Crème Fraîche

Całe sardynki ze świeżymi ziołami i Crème Fraîche
Całe sardynki ze świeżymi ziołami i Crème Fraîche to bezglutenowe, pierwotne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 764 kalorie, 53g białka, oraz 57 g tłuszczu. Na 6,75 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pieprzu, miodu, liści z 6 gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tłuczone Słodkie Ziemniaki Z Creme Fraîche I Ziołami, Małże gotowane w piwie z Crème Fraîche, ziołami i grzankami z parmezanu, oraz bezy ze świeżymi letnimi jagodami i waniliowym kremem fraiche.

Instrukcje

1
Lekko punktować każdą sardynkę w poprzek po stronie skóry, trzy razy na filet. W niereaktywnej misce, połączyć sardynki, sok z cytryny, sól, czosnek, i szalotki. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny. Przed podaniem odcedzić sardynki, odrzucając sok z limonki, czosnek i szalotkę. W misce, wymieszać składniki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MarynataMarynata
SardynkiSardynki
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać sardynki i delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SardynkiSardynki
3
Dekoruj crème fraîche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
4
Z Wielkiej Książki Ceviche, poprawionej przez Douglasa Rodrigueza z Laurą Zimmerman. Copyright © 2003, 2010 by Douglas Rodriguez. Opublikowane przez Ten Speed Press, oddział Random House, Inc.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn