Cayeye i Cabeza de Gato (Kolumbijska Puree z zielonej babki)
Cayeye i Cabeza de Gato (Kolumbijska puree Zielona babka) jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 565 kalorii, 17g białka, oraz 35 g tłuszczu. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 182 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, pomidory, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kolumbijska zupa Plantanowa (Sopa de Platano), Naco o Puré de Papas (puree po Kolumbijsku), oraz SMAŻONA ZIELONA BABKA Z KREWETKAMI I AWOKADO dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować zielone banany lub zielone plantany do miękkości. Szczep i mash.In średnia patelnia na średnim ogniu umieścić masło, cebula, pomidory, czerwona papryka, czosnek i achiote. Gotować mieszaninę przez około 7 minut, a następnie dodać do puree i ustawić aside.To podawać, ułożyć trochę cayeye na talerzu i ułożyć jajkiem sadzonym, posiekanym serem i pokrojonym w kostkę awokado.