Cavolo Nero z kolendrą

Cavolo Nero z kolendrą
Cavolo Nero z kolendrą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 127 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kolendrę, jarmuż, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kapusta Cavolo Nero, Świąteczna Sałatka Cavolo Nero, oraz Kapusta Duszona Cavolo Nero dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć cavolo nero w paski o szerokości 1/4 cala i gotować w dużym garnku z osoloną wrzącą wodą 3 minuty. Rezerwa 1/4 szklanki płynu do gotowania i spuścić cavolo nero w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
2
Gotować cebulę i 1/2 Puchar kolendry w oleju w głębokim 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać cavolo nero, sól do smaku, i zastrzeżone gotowania cieczy i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż cavolo nero jest po prostu miękkie, 3 do 5 minut. Wymieszać w pozostałej 1/2 szklanki kolendry i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
KolendraKolendra
SólSól
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn