Cat Cora ' s Red Snapper Z Pepitami, kaparami, pomidorkami koktajlowymi i

Czerwony Snapper Cat Cora z Pepitami, kaparami, pomidorkami koktajlowymi i może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny fodmapowi i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 16,76 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 148g białka, 70 g tłuszczu, oraz w sumie 1468 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, pieprz, filety z Lucjana i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Halibut Z Pepitami, Kaparami I Pomidorami, Filety Z Lucjana W Opakowaniach Z Pomidorami, Oliwkami I Kaparami, oraz Makaron muszkatołowy z pomidorkami koktajlowymi, kaparami i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej, suchej patelni na średnim ogniu, toast pepitas (pestki dyni) lekko. Nie pozwól im brązowy. Jak tylko zaczniesz je wąchać, zdejmij je z upału. Rozgrzej piekarnik do 400 F.
Posypać czerwonym Lucjanem 1 łyżeczką soli i pieprzu.
Rozgrzać olej na dużej patelni i umieścić filety skórą do góry w gorącym oleju i sear, aż zmieni kolor. Filety obrócić i dodać sok z cytryny, wino i masło do patelni.
Dodaj kapary i pomidory i gotuj na wolnym ogniu, aż pomidory uwolnią soki (przez około 1 minutę).
Umieścić patelnię w piekarniku, aż ryba jest gotowy i gotowane przez (około 7-10 minut). Rybę zalać sokami i przełożyć na talerze.
Dodaj 1/4 szklanki bazylii, pepitas i soli do patelni i mieszać, aż bazylia zwiędnie. Łyżka mieszaniny nad rybą i udekorować bazylią.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.