Cassoulet Z Kiełbasą Wędzoną
Wędzona kiełbasa Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,55 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, kiełbasa, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker Wędzona Kiełbasa Kurczak Cassoulet, Cassoulet Z Kiełbasą, oraz Cassoulet z kiełbasą i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę, tymianek, rozmaryn, i czosnek do kapiących na patelni; smażyć 3 protokół lub do miękkości. Wymieszać pokruszony boczek, sól, pieprz i pomidory; doprowadzić do wrzenia.
Umieść połowę fasoli w dużej misce; zacieru z masher ziemniaków, aż masywny.
Dodaj pozostałą połowę fasoli, wieprzowinę i kiełbasę; dobrze wymieszaj.
Umieść połowę mieszanki fasoli w kuchence elektrycznej 3 1/2-quart; top z połową mieszanki pomidorowej. Powtórz warstwy. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 5 godzin. Chochla do misek.
Posypać parmezanem i natką pietruszki.