Cassoulet z kiełbasą i kurczakiem
Cassoulet z kiełbasą i kurczakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 426 kalorii, 34g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, liście tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet z kiełbasą i kurczakiem, Trzy Fasola + Kiełbasa Z Kurczaka Cassoulet, oraz Cassoulet z kurczakiem i kiełbasą z tęczową komosą ryżową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w 12-calowej patelni nonstick, gotować boczek na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć z patelni; spuścić na ręcznikach papierowych. Rezerwy 1 łyżka kapie w patelni.
Dodać kurczaka na patelni; gotować na średnim ogniu o 4 protokół, obracając raz, aż złoty kolor. Wymieszać w marchew, cebula, tymianek, sól i pieprz; gotować 4 do 5 minut lub aż kurczak i warzywa są rumiane.
W ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia, wymieszać kiełbasę, fasolę, pomidory, boczek, marchew i cebula. Wierzch udami z kurczaka; przykryć folią.
Piec około 45 minut lub do soku z kurczaka jest jasne, gdy najgrubsza część jest cięta do kości (180F) i warzywa są miękkie.