Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cassoulet z kaczką i kiełbasą. Jedna porcja zawiera 590 kalorii, 55g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz gałązkę tymianku, fasolę cannellini, łopatkę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cassoulet z białej fasoli, kiełbasy i kaczki, Kaczka kiełbasa i biała fasola Cassoulet, oraz Cassoulet z kaczką Confit.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Odsączyć fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
3
Posypać wieprzowinę 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Wieprzowina
Sól
4
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Dodaj wieprzowinę na patelnię; gotować 6 minut lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni; zmniejszyć ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj cebulę i marchewkę na patelnię; gotować 8 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodać czosnek i pomidory; gotować 2 minuty, mieszając od czasu do czasu. Zawiąż sznurek wokół pietruszki, selera, tymianku i liścia laurowego, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Pomidor
Pietruszka-nać
Seler
Czosnek
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Kuchenny
9
Dodaj wieprzowinę, fasolę, 4 szklanki bulionu, 2 szklanki wody i wiązkę ziół na patelnię. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu; gotować, pod przykryciem, przez 2 godziny lub aż fasola będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Schłodzić mieszaninę fasoli do temperatury pokojowej; przykryć i schłodzić przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Fasola
Bulion
Woda
Wieprzowina
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
11
Ułóż nogi kaczki confit w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
12
Piec w temperaturze 400 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Usuń skórę i mięso z kości; rozdrobnij mięso na duże kawałki. Wyrzucić skórę i kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
14
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
15
Doprowadzić mieszaninę fasoli na wolnym ogniu na średnim ogniu; wymieszać kaczkę. Doprowadzić pozostałe 4 szklanki bulionu na wolnym ogniu w średnim rondlu; wlać równomiernie na mieszaninie fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Cała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
16
Piec w temperaturze 325 przez 2 godziny. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
17
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
18
Dodaj kiełbasę na patelni; gotować 6 minut lub aż rumiane, obracając od czasu do czasu. Lekko ostudzić; pokroić na 1-calowe kawałki. Wymieszać mieszaninę fasoli; dodać kawałki kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
19
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 1/2 szklanki.