Cassoulet Wieprzowy

Cassoulet Wieprzowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Cassoulet wieprzowego. Jedna porcja zawiera 510 kalorii, 53g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.94 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, parmezan, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cassoulet wieprzowy z wieprzowiną Confit i zimowym sosem pomidorowym, Cassoulet Wieprzowy, oraz Cassoulet Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posortuj i umyj fasolę i umieść w dużym holenderskim piekarniku. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 1 godzinę.
3
Odcedzić; fasolę odstawić na patelnię. Fasolę zalać wodą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Dodać boczek na patelnię; gotować na średnim ogniu, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Boczek wyjąć łyżką szczelinową. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
7
Dodać wieprzowinę do kapiących na patelni; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Wyjąć wieprzowinę łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
9
Dodać kielbasa; gotować przez 5 minut lub aż zbrązowieje, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
10
Usunąć kielbasę łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
11
Dodaj cebulę, seler, marchew, czosnek, i tymianek; saute 4 protokół lub do miękkości. Wymieszać w 1/4 szklanki wody, koncentrat pomidorowy, bulion i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
12
Powrót fasoli, boczek, wieprzowina, i kielbasa na patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 300 przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Wyjąć 1 szklankę fasoli i warzyw z łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
14
Umieścić w blenderze lub robocie kuchennym; proces do gładkiej. Wróć do pan. Wymieszać z winem, solą i czarnym pieprzem. Ułóż pierścienie papryki równomiernie na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy tworzą środek 1 1/2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
16
Połączyć z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
17
Posypać cassoulet mieszaniną bułki tartej. Powrót cassoulet do piekarnika, i piec, odkryte, dodatkowe 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Składniki

22 łyżki roztopionego masłaplastry boczku, pokrojone na 1-calowe kawałkiplastry boczku, pokrojone na 1-calowe kawałki2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/4 cala grubości) czerwone dzwonki(1/4 cala grubości) czerwone dzwonki0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1kilogramyschab bez kości, pokrojony w kostkęschab bez kości, pokrojony w kostkę4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę bez dodatku soli, bez osoleniapomidory pokrojone w kostkę bez dodatku soli, bez osolenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/4 cala) pokrojona marchewka(1/4 cala) pokrojona marchewka2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w plasterkiseler pokrojony w plasterki4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.suszona fasola Wielka Północnasuszona fasola Wielka Północna2Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.beztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczakabeztłuszczowy, mniej sodowy bulion z kurczaka3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweChleb francuski w kostceChleb francuski w kostce4ząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula431 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1/3 szklanki (ok. startego świeżego parmezanu1/3 szklanki (ok. startego świeżego parmezanu1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.kiełbasa z indyka, pokrojona na 1/2 calakiełbasa z indyka, pokrojona na 1/2 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia68
Magazyn