Cassoulet Wegetariański

Cassoulet Wegetariański
Wegetariańska Cassoulet może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 751 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Udaj się do sklepu i odebrać Turecki lub, woda, marchew, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Cassoulet Wegetariański, Cassoulet Wegetariański, oraz Cassoulet Wegetariański dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połówki porów wzdłuż i pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala, następnie dobrze umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
2
Ugotować pory, marchew, seler i czosnek w oleju z gałązkami ziół, liść laurowy, goździki i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złocisty, o 15 protokół. Wymieszać w fasoli, następnie wody, i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie miękkie, ale nie rozpada się, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wrzucić bułkę tartą z olejem, czosnek, i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w misce, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozłóż na patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, mieszając raz w połowie, aż chrupiące i złoty, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Ostudzić okruchy na patelni, następnie wrócić do miski i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Odrzuć gałązki zioła i liść laurowy. Rozgnieść trochę fasoli w garnku z masher ziemniaków lub tyłu łyżki zagęścić bulion. Doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem posypać okruchami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W porcji: 516 kalorii, 23G tłuszczu (3G nasycone), 0mg cholesterolu, 370mg sodu, 64G węglowodanów, 12g błonnika, 16G białka
3
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu
4
Dane Żywieniowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn