Cassoulet Wegetariański

Cassoulet Wegetariański
Wegetariańska Cassoulet jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 831 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, porów, gałązek pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cassoulet Wegetariański, Cassoulet Wegetariański, oraz Wegetariańska cassoulet z porów z grzankami gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połówki porów wzdłuż i pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala, następnie dobrze umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
2
Ugotować pory, marchew, seler i czosnek w oleju z gałązkami ziół, liść laurowy, goździki i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złocisty, o 15 protokół. Wymieszać w fasoli, następnie wody, i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie miękkie, ale nie rozpada się, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
MarchewMarchew
SelerSeler
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
PorPor
WodaWoda
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wrzucić bułkę tartą z olejem, czosnek, i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w misce, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Rozłóż na patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, mieszając raz w połowie, aż chrupiące i złoty, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Ostudzić okruchy na patelni, następnie wrócić do miski i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PatelniaPatelnia
1
Odrzuć gałązki zioła i liść laurowy. Rozgnieść trochę fasoli w garnku z masher ziemniaków lub tyłu łyżki zagęścić bulion. Doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem posypać okruchami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
CzosnekCzosnek
ZiemniakZiemniak
FasolaFasola
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
GarnekGarnek
2
W porcji: 516 kalorii, 23G tłuszczu (3G nasyconego), 0mg cholesterolu, 370mg sodu, 64G węglowodanów, 12g błonnika, 16G białka Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn