Wegetariańska Cassoulet jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 831 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, porów, gałązek pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Cassoulet Wegetariański, Cassoulet Wegetariański, oraz Wegetariańska cassoulet z porów z grzankami gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połówki porów wzdłuż i pokroić w poprzek na kawałki 1/2 cala, następnie dobrze umyć i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por
2
Ugotować pory, marchew, seler i czosnek w oleju z gałązkami ziół, liść laurowy, goździki i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną i złocisty, o 15 protokół. Wymieszać w fasoli, następnie wody, i dusić, częściowo pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie miękkie, ale nie rozpada się, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liście Laurowe
Marchew
Seler
Goździki
Czosnek
Fasola
Por
Woda
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
1
Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Wrzucić bułkę tartą z olejem, czosnek, i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu w misce, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bułka Tarta
Czosnek
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Rozłóż na patelni do pieczenia i tosty w piekarniku, mieszając raz w połowie, aż chrupiące i złoty, 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
4
Ostudzić okruchy na patelni, następnie wrócić do miski i wymieszać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Patelnia
1
Odrzuć gałązki zioła i liść laurowy. Rozgnieść trochę fasoli w garnku z masher ziemniaków lub tyłu łyżki zagęścić bulion. Doprawić solą i pieprzem. Tuż przed podaniem posypać okruchami czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Liście Laurowe
Czosnek
Ziemniak
Fasola
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher Ziemniaczany
Garnek
2
W porcji: 516 kalorii, 23G tłuszczu (3G nasyconego), 0mg cholesterolu, 370mg sodu, 64G węglowodanów, 12g błonnika, 16G białka Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu