Wędzonego łososia i frisee carpaccio może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis jest dla 6 osób. Ta przystawka ma 296 kalorii , 9 g białka i 25 g tłuszczu na porcję. Za 2,37 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką sałatę frisee, syrop klonowy, awokado i kilka innych składników, możesz go zrobić. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 70% . Letnie Carpaccio z owoców pestkowych z syropem waniliowym i kremem imbirowym , Frisee aux Lardons i Artisan Farfalle Pasta With Smoked Salmon and Cream Sauce są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Do dressingu: W robocie kuchennym wymieszaj jabłko, ocet, sok z cytryny, syrop klonowy, oliwę z oliwek, sól i pieprz. Miksuj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)