Carpaccio z grzybów
Jeśli masz około 10 minut , aby spędzić w kuchni, Mushroom Carpaccio może być wspaniałym przepisem bezglutenowym, pierwotnym i דל פחמימות,znym do wypróbowania. Za 1,65 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15 g białka , 22 g tłuszczu i łącznie 281 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka młodej rukoli, oliwy z oliwek, pieczarek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest on dostarczany przez Foodnetwork. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten dodatek. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 71% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Letnie Carpaccio z owoców pestkowych z syropem waniliowym i kremem imbirowym , Parujące kremowe risotto z grzybami i Antrykot z sosem grzybowym .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Używając mandoliny lub bardzo ostrego noża, pokrój pieczarki tak cienko, jak to możliwe i ułóż je w jednej warstwie na dużym półmisku. Rozłóż rukolę równomiernie na wierzchu.
Tuż przed podaniem wyciśnij sok z cytryny na rukolę i bardzo lekko skrop oliwą z oliwek. Dopraw solą i pieprzem do smaku, a następnie za pomocą obieraczki do warzyw równomiernie zetrzyj cienkie paski parmezanu na wierzchu.