Carpaccio z cukinii szefa kuchni Paula Bertolli

Carpaccio z cukinii szefa kuchni Paula Bertolli
Carpaccio z cukinii szefa kuchni Paula Bertolli jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 423 kalorie, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, orzeszki piniowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio Z Cukinii.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 1/4 szklanki octu szampańskiego, 2 łyżki mielonej szalotki i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odstawić 5 minut.
3
Ubij w 3/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Opłucz 2 małe zielone i 2 żółte cukinie (łącznie 8 uncji) i przycinaj końce. Używając mandoliny, pokrój squasha wzdłuż o grubości 1/16 cala, odrzucając pierwsze i ostatnie plastry z każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
5
W partiach jednowarstwowych, squash pary nad wrzącą wodą, aż ledwo miękkie po przekłuciu, o 1 1/2 protokół. Ułóż ciepłe plastry w jednej warstwie na wyłożonej pergaminem patelni do pieczenia i blaty pędzla z winegretem. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Ułóż plastry, równomiernie mieszając kolory, na sześciu dużych talerzach.
7
Skropić trochę więcej vinaigrette i posypać 1/3 szklanki tosty orzeszki piniowe (2 oz.) i 1/2 szklanki świeżych liści bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
8
Ser Parmigiano-Reggiano ogolić na porcjach do dekoracji i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn