Carpaccio z cukinii szefa kuchni Paula Bertolli

Carpaccio z cukinii szefa kuchni Paula Bertolli
Carpaccio z cukinii szefa kuchni Paula Bertolli jest bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 423 kalorie, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, orzeszki piniowe, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Carpaccio Z Cukinii, Carpaccio Z Cukinii, oraz Carpaccio Z Cukinii.

Instrukcje

1
W misce wymieszaj 1/4 szklanki octu szampańskiego, 2 łyżki mielonej szalotki i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)(1 Uncja Wagowo, Około 4 Do 6 Gałązek)
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić 5 minut.
3
Ubij w 3/4 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Opłucz 2 małe zielone i 2 żółte cukinie (łącznie 8 uncji) i przycinaj końce. Używając mandoliny, pokrój squasha wzdłuż o grubości 1/16 cala, odrzucając pierwsze i ostatnie plastry z każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
5
W partiach jednowarstwowych, squash pary nad wrzącą wodą, aż ledwo miękkie po przekłuciu, o 1 1/2 protokół. Ułóż ciepłe plastry w jednej warstwie na wyłożonej pergaminem patelni do pieczenia i blaty pędzla z winegretem. Przykryć i schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Ułóż plastry, równomiernie mieszając kolory, na sześciu dużych talerzach.
7
Skropić trochę więcej vinaigrette i posypać 1/3 szklanki tosty orzeszki piniowe (2 oz.) i 1/2 szklanki świeżych liści bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
8
Ser Parmigiano-Reggiano ogolić na porcjach do dekoracji i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn