Carolina Pulled Pork with Lexington Red Sauce
Carolina Pulled Pork z sosem Lexington Red to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 13. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 624 kalorie, 86g białka, oraz 8G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, łopatkę wieprzową, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pulled pork Shoulder with Lexington Style Dip Sauce, Grillowana wieprzowina z sosem Carolina, oraz Najlepsza na świecie Carolina Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować wieprzowinę, moczyć kawałki drewna w wodzie około 16 godzin; odcedzić.
Wymieszać cukier turbinado i kolejne 4 składniki (przez zmieloną paprykę czerwoną); 2 łyżki cukru wymieszać. Połowę pozostałej mieszanki cukru natrzeć na wieprzowinę.
Umieścić w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; zamknąć i schłodzić wieprzowinę na noc.
Wyjąć wieprzowinę z lodówki; odstawić w temperaturze pokojowej 30 minut. Pozostałą połowę mieszanki cukru natrzeć na wieprzowinę.
Połączyć reserved 2 mieszanki cukru łyżki, 1 szklanka octu, 1/4 szklanki wody, 1 łyżeczka soli i oleju w małym rondlu; gotować na małym ogniu 10 minut lub aż cukier się rozpuści.
Wyjąć stojak do grilla; odstawić na bok. Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do średnio-niskiej i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Utrzymuj temperaturę na poziomie 22
Przebić dno jednorazowej patelni z folii aluminiowej kilka razy czubkiem noża.
Umieść patelnię na rozgrzanej stronie grilla; dodaj połowę kawałków drewna do patelni.
Umieść kolejną jednorazową patelnię z folii aluminiowej (Nie przekłuwać patelni) na nieogrzewanej stronie grilla.
Wlać pozostałe 2 szklanki wody na patelni. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Umieścić wieprzowinę na ruszcie grillowym nad patelnią foliową od strony nieogrzewanej. Zamknąć pokrywkę i gotować przez 4 i 1/2 godziny lub aż termometr zarejestruje 170, delikatnie szczotkując wieprzowinę mieszaniną octu co godzinę (unikaj szczotkowania mieszanki cukru).
Dodać dodatkowe kawałki drewna w połowie czasu gotowania. Wyrzucić pozostałą mieszaninę octu.
Wyjąć wieprzowinę z grilla. Owinąć wieprzowinę w kilka warstw folii aluminiowej i umieścić na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 250 przez 2 godziny lub aż termometr zarejestruje 19
Odstawić, jeszcze zawinięte, na 1 godzinę lub aż wieprzowina łatwo się rozsuwa. Rozpakować wieprzowinę; przyciąć i wyrzucić tłuszcz. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami.
Aby przygotować sos, połącz 1 szklankę octu i pozostałe składniki w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/4 szklanki (o 5 protokół).
SOS podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z wieprzowiną.