Carolina Pulled Pork Inspirowane Hamburgery
Przepis Carolina Pulled Pork inspirowane hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 50 minut. Na $2.7 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1042 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka czosnku w proszku, cebula w proszku, chleb kanapkowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Najlepsza na świecie Carolina Pulled Pork, Grillowana wieprzowina z sosem Carolina, oraz Carolina Pulled-Kanapki Wieprzowe.
Instrukcje
Na małej patelni z sosem smażyć połowę kawałków boczku i posiekaną cebulę w 1 łyżce roztopionego masła, aż cebula będzie złota, około 5 do 6 minut.
Dodać miód, musztarda, ocet, ostry sos i Worcestershire i gotować na wolnym ogniu, aż sos zgęstnieje i lekko zmniejsza, o 8-10 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku.Podczas gotowania sosu, smażyć pozostałe kawałki boczku, aż będą chrupiące, a następnie osuszyć na papierowych ręcznikach. W małej misce wymieszać papryki, brązowy cukier, cebulę w proszku, czosnek w proszku i nasiona selera z 1 łyżeczką soli i pieprzu.Lekko zagnieść mieloną wieprzowinę z boczkiem i płynnym dymem (jeśli używasz / nie używałem) w misce. Luźno zrobić 4 paszteciki o grubości 3/4 " i umieścić na talerzu pokrytym wrap saran.
Posypać mieszankę przypraw na górze, na dole i po bokach burger, wklepując go do mięsa, aż kije.
Posmarować przyprawy pokryte hamburgery i obie strony chleba z pozostałych 3 łyżki masła.Rozpal grilla i posmaruj go olejem po podgrzaniu. Grill hamburgery przez 12 minut, obracając raz, aż po prostu gotowane przez.
Usuń hamburgery z bezpośredniego ciepła i grill chleb z obu stron, aż tosty i grill znaki pojawiają.Ustaw każdy burger na plaster tosta i top z rozdrobnionej kapusty i hojny pomoc z sosem miodowo-musztardowym. Przykryć pozostałym chlebem tostowym i podawać natychmiast, przekazując dodatkowy sos osobno.