Carnitas z Pico De Gallo
Carnitas z Pico De Gallo to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 391 kalorii, 63g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.8 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka łopatki wieprzowej, pomidory, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 godzin i 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Pico De Gallo Dip, Pico De Gallo, oraz Pico De Gallo.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Podsmażyć wieprzowinę na gorącym oleju, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Miejsce do powolnej kuchence wraz z kminkiem, New Mexico chiles, ćwiartki cebuli, czosnek, i 1 mielony pieprz jalapeno.
Wlać wodę, przykryć i gotować na wysokim poziomie przez 6 do 8 godzin, następnie zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, aż wieprzowina będzie miękka i łatwo rozdrobniona, 12 do 16 godzin więcej. Po ugotowaniu wyjąć wieprzowinę i warzywa do dużej miski i drobno pokroić dwoma widelcami.
Wymieszać w wystarczającej ilości płynu do gotowania zwilżyć mięso do smaku.
Przygotuj pico de gallo 2 do 6 godzin przed Carnitas będzie gotowy.
Połączyć pomidory, cebula, pomidory, i 2 mielone papryki jalapeno w misce do mieszania. Doprawić sokiem z limonki, solą i pieprzem.
Dobrze wymieszać i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.