Carciofi Sott ' Olio: Marynowane Karczochy

Carciofi Sott ' Olio: Marynowane Karczochy
Carciofi Sott ' Olio: marynowane karczochy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $2.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 95 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Udaj się do sklepu i odebrać liście mięty, oliwa z oliwek plus, płatki chile, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Carciofi Ripieni: Nadziewane Karczochy, Carciofi Arrostiti (karczochy pieczone), oraz Karczochy Nadziewane (Carciofi Ripieni) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim karczochy i pokroić w 1/2 cala grubości klinów i natrzeć z cytryny cięcia. W dużym, heavy-DNA rondel, połączyć karczochy, czosnek, płatki chile, i liście mięty i przykryć oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Umieścić patelnię na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Gdy środek się zagotuje, zdejmij z ognia, przykryj i pozostaw do ostygnięcia w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przełożyć schłodzone karczochy do czystego słoika, dodając szczyptę chiles co filiżankę kawałków karczocha, przykryć nowym olejem i uszczelnić. Aby służyć, odsączyć olej i podawać w temperaturze pokojowej lub ponownie podgrzany na patelni saute, doprawione solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia23
Magazyn