Cappuccino Pinwheels
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Cappuccino Pinwheels. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Ten przepis służy 24. Jeśli masz masło, półsłodką czekoladę, żółtka jaj i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Cappuccino, Ciasto Cappuccino, oraz Cappuccino Nog.
Instrukcje
Ubij masło w dużej misce z mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładkie.
Dodaj granulowany cukier i ubijaj, aż będzie blady i gęsty, około 5 minut.
Żółtka, wanilią i syropem kukurydzianym ubić w misce, następnie dodać do mieszaniny masła i ubić na puszystą masę, około 2 minut. Wyłącz mikser i dodać mąkę; impuls, włączanie i wyłączanie miksera, aż po prostu połączone.
Przełóż połowę ciasta (około 2 zapakowanych filiżanek) na arkusz pergaminu.
Wymieszaj likier kawowy i espresso w małej misce, a następnie dodaj do pozostałego ciasta w mikserze wraz z czekoladą, pulsując aż do połączenia.
Przenieść ciasto czekoladowe do innego arkusza pergaminu. Poklepać każdą porcję ciasta w prostokąt o wymiarach 10 na 6 cali i przykryć innym arkuszem pergaminu. Przechowywać w lodówce do firmy, o 1 godzinę.
Rozwałkuj każdą porcję ciasta między arkuszami pergaminu na prostokąt o wymiarach 12 na 8 cali, o grubości około 1/4 cala. Odklej górne arkusze pergaminu i ostrożnie odwróć jaśniejsze ciasto na ciemniejsze ciasto. Uruchom wałek do ciasta, aby nacisnąć go razem. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 30 minut.
Rozwałkuj ciasto jeszcze kilka razy, aby było nieco cieńsze, a następnie odklej górny arkusz pergaminu i wykończ ciasto w równomierny prostokąt. Umieść ciasto z długim bokiem do Ciebie i zwiń go od siebie w ciasną spiralę, za pomocą pergaminu, aby pomóc. (Ciasto powinno być wystarczająco miękkie, aby zwinąć; schłodzić lub odstawić w temperaturze pokojowej w razie potrzeby.) Owinąć kłodę pergaminem i zamrozić do twardego, co najmniej 1 godziny. (Ciasto będzie przechowywać w zamrażarce do 2 miesięcy.)
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Pokroić kłodę ciasta na 1/4-cala-grube rundy; umieścić około 1 cala od siebie na przygotowanych blach do pieczenia.
W razie potrzeby posypać cukrem surowym.
Piec, aż ciasteczka są twarde i lekko rumiane, 15 do 20 protokół.
Ostudzić 2 minuty na blasze do pieczenia, a następnie przenieść do stojaka do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 4 dni.