Ulubione Ciasto Kokosowe

Ulubione Ciasto Kokosowe
Ulubione ciasto kokosowe trwa z grubsza 1 godzina od początku do końca. Za 46 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 16. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 20g tłuszczu i w sumie 369 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 502 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis z Taste of Home wymaga białek jaj, proszku do pieczenia, wody i ekstraktu wanillanowego. Z łyżką wynik 21%, to danie nie jest tak wspaniałe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Ulubione Makaroniki Kokosowe, Ulubione Ciasto Bezowe Kokosowe, oraz Babeczki Kokosowe: Mój Ulubiony Zdrowy Błąd.

Instrukcje

1
W dużej misce masło śmietankowe i 1 szklanka cukru na lekką i puszystą masę. Pokonaj ekstrakty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodaj do śmietanki na przemian z mlekiem, dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
3
W innej misce ubij białka, aż utworzą się miękkie szczyty. Stopniowo dodawaj pozostały cukier, po 1 łyżce stołowej, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wlać do trzech natłuszczonych i posypanych mąką 9 cali. okrągłe formy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec w temperaturze 350° przez 13-17 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszty, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
6
Do lukru w ciężkim rondlu wymieszaj cukier, białka i wodę. Za pomocą przenośnego miksera ubijaj mieszaninę na niskich obrotach przez 1 minutę. Kontynuuj ubijanie na małym ogniu, aż lukier osiągnie 160°, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać do dużej miski; dodaj wanilię. Ubijaj wysoko, aż lukier utworzy sztywne szczyty, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Rozłóż między warstwami i na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Posyp kokosem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Kremowa Sherry, Port i Moscato d ' Asti to świetny wybór na ciasto kokosowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn