Cappellaci di Zucca
Cappellaci di Zuccan jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Mieszanka jaj, maślanka squash, parmigiano-reggiano plus 1/4 szklanki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Agnolotti di Zucca, Risotto Di Zucca, oraz Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W dużej misce wymieszać squasha, jajka, ser i gałkę muszkatołową, aż będzie gładka i jednorodna. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Pokrój arkusze makaronu na 3-calowe kwadraty.
Umieść 1 łyżeczkę squasha wypełniając środek każdego z nich, złóż, tworząc Trójkąty, mocno naciskając na wszystkie krawędzie. Weź dwa kolejne rogi i połącz i mocno naciśnij, aby przymocować i uformować niewiele
Umieść cappellacci we wrzącej wodzie i obniżyć ciepło do wysokiego dusić. Gotować do miękkości, o 2 do 3 protokół.
Roztopić masło w 12 do 14 cala saute patelni dodać szałwii. Dokładnie odcedzić makaron i umieścić na patelni z masłem. Rozgrzej delikatnie 1 minutę i podawaj.
Posypać pozostałym serem.