Cappellaci di Zucca

Cappellaci di Zucca
Cappellaci di Zuccan jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.66 za porcję. Mieszanka jaj, maślanka squash, parmigiano-reggiano plus 1/4 szklanki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Agnolotti di Zucca, Risotto Di Zucca, oraz Scapece Di Zucca - Kabaczek Marynowany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2
W dużej misce wymieszać squasha, jajka, ser i gałkę muszkatołową, aż będzie gładka i jednorodna. Doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
3
Pokrój arkusze makaronu na 3-calowe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
4
Umieść 1 łyżeczkę squasha wypełniając środek każdego z nich, złóż, tworząc Trójkąty, mocno naciskając na wszystkie krawędzie. Weź dwa kolejne rogi i połącz i mocno naciśnij, aby przymocować i uformować niewiele
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
5
kapelusze.
6
Umieść cappellacci we wrzącej wodzie i obniżyć ciepło do wysokiego dusić. Gotować do miękkości, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Roztopić masło w 12 do 14 cala saute patelni dodać szałwii. Dokładnie odcedzić makaron i umieścić na patelni z masłem. Rozgrzej delikatnie 1 minutę i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn