Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips

Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips
Pieczone ryby i chipsy Canyon Ranch mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 35,57 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 225g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 2810 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz sos tatarski, ziemniaki russet, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pełnoziarnistą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Apple Crumble jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips, Canyon Ranch Fruit Gazpacho, oraz Pieczone Chipsy Z Cukinii Ranch Parmezan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232° lekko spryskaj blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż kliny ziemniaczane z jednej strony, pozostawiając wystarczająco dużo miejsca na filety i spryskaj je sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do złotego koloru i miękkości.Podczas pieczenia ziemniaków, mąkę, bułkę tartą i pieprz połączyć w płytkiej bowl.In kolejna płytka miska lekko ubić białko jaja. Filety rybne zanurzamy w białku, a następnie obustronnie zalewamy mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Filety RybneFilety Rybne
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść do blachy do pieczenia, obok ziemniaków, i nadal gotować przez 10 minut więcej, lub aż filety są chrupiące i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Połącz wszystkie składniki sosu tatarskiego w małej misce i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Podawać 1 łyżkę stołową na każdym filecie rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Składniki

1szczyptapieprz cayenne (opcjonalnie)pieprz cayenne (opcjonalnie)1białko jaja, ubitebiałko jaja, ubite1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez beztłuszczowy (opcjonalnie)majonez beztłuszczowy (opcjonalnie)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemajonez beztłuszczowy (opcjonalnie)majonez beztłuszczowy (opcjonalnie)1szczyptaświeży mielony czarny pieprzświeży mielony czarny pieprz4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sola lub 1 lb dorsza lub 1 lb filet halibuta, pokroić w 4-uncji porcjisola lub 1 lb dorsza lub 1 lb filet halibuta, pokroić w 4-uncji porcji4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.sola lub filet z dorsza lub halibuta, pokrojony w 4-uncyjne porcjesola lub filet z dorsza lub halibuta, pokrojony w 4-uncyjne porcje1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytryny (opcjonalnie)świeży sok z cytryny (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży sok z cytryny (opcjonalnie)świeży sok z cytryny (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopietruszka mielona (opcjonalnie)pietruszka mielona (opcjonalnie)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopietruszka mielona (opcjonalnie)pietruszka mielona (opcjonalnie)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniak russet, pokrojony w klinyziemniak russet, pokrojony w kliny4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniak russet, pokrojony w klinyziemniak russet, pokrojony w kliny12 łyżeczki czosnku w proszkusłodki smak ogórków (opcjonalnie)słodki smak ogórków (opcjonalnie)12 łyżeczki czosnku w proszkusłodki smak ogórków (opcjonalnie)słodki smak ogórków (opcjonalnie)1dla każdego.Sos TatarskiSos Tatarski63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta pełnoziarnistabułka tarta pełnoziarnista63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta pełnoziarnistabułka tarta pełnoziarnista1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżeczka drożdży szybko rosnących1 łyżeczka drożdży szybko rosnących

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn