Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips
Pieczone ryby i chipsy Canyon Ranch mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 35,57 zł / porcja. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 225g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 2810 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz sos tatarski, ziemniaki russet, mąka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pełnoziarnistą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Apple Crumble jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 82%. Spróbuj Canyon Ranch ' s Baked Fish & Chips, Canyon Ranch Fruit Gazpacho, oraz Pieczone Chipsy Z Cukinii Ranch Parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232° lekko spryskaj blachę do pieczenia nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż kliny ziemniaczane z jednej strony, pozostawiając wystarczająco dużo miejsca na filety i spryskaj je sprayem do gotowania.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do złotego koloru i miękkości.Podczas pieczenia ziemniaków, mąkę, bułkę tartą i pieprz połączyć w płytkiej bowl.In kolejna płytka miska lekko ubić białko jaja. Filety rybne zanurzamy w białku, a następnie obustronnie zalewamy mieszanką mąki.
Przenieść do blachy do pieczenia, obok ziemniaków, i nadal gotować przez 10 minut więcej, lub aż filety są chrupiące i rumiane.
Połącz wszystkie składniki sosu tatarskiego w małej misce i dobrze wymieszać.
Podawać 1 łyżkę stołową na każdym filecie rybnym.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.