Cannoli z serkiem śmietankowym Ancho

Cannoli z serkiem śmietankowym Ancho
Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, łyżka. śmietanki sojowej, lepiej niż serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Bezmleczne Przystawki Z Twarogiem, oraz Bezmleczne ciasto truskawkowo - serowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W metalowej misce połączyć mąkę, cukier i sól. W blenderze połącz resztę składników. Zmiksować przez około 1 minutę, aż do uzyskania dobrego emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać płyn do suchych składników i dobrze wymieszać. Gdy mokre i suche składniki utworzą ciasto, możesz dodać więcej mąki, aby ciasto było ciaśniejsze (powinno czuć się jak miękkie ciasto chlebowe.) Nie zagniataj ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3
Odstawić ciasto na około 15 minut. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aż będzie miało około 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Wytnij 4-calowe okręgi. Owiń koła wokół form cannoli. Zwilż palec i uruchom go wzdłuż szwu okładu i delikatnie naciśnij, aby uszczelnić okład. Ustaw frytkownicę lub wok i napełnij ją olejem, aż pokryje skorupy. Podkręć do średniej wysokości. Za pomocą zestawu szczypiec upuść owiniętą formę cannoli do oleju. Smażyć, aż uzyska jasny złoty kolor i natychmiast wyjąć. Ustaw go na ręczniku papierowym, aby odsączyć olej. Powtórz z innymi zawiniętymi formami cannoli.Napełnij mały garnek wodą. Obróć na średni niski. Podczas podgrzewania opuść anchos, usuwając górną łodygę i wytrząsając nasiona przez utworzony otwór.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
5
Umieść ancho w wodzie i nawodnij je. Powinny zmienić jaśniejszy kolor, a skóra powinna wygładzić się. Podczas ponownego nawadniania umieść w blenderze lepszy niż Serek śmietankowy i słodki nektar z agawy. Zmiksuj je na haju przez co najmniej jedną minutę. Alternatywnie można umieścić lepszy niż Serek śmietankowy i słodki nektar z agawy w wąskiej, wysokiej, metalowej misce i użyć blendera zanurzeniowego. Pompuj blender zanurzeniowy w górę iw dół, aby napełnić nadzienie. Po nawodnieniu anchos, mielić je bardzo małe. Wymieszać mielone mięso z nadzieniem. Alternatywnie, można go wtopić.Pokrój owoc kaktusa tak, że masz plastry o 1/8 cala. Lekko nasmarować patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Mięso MieloneMięso Mielone
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Podgrzej patelnię do średniego ciepła. Smażyć owoce opuncji przez około dwie minuty lub aż zobaczysz kolory wygładzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Umieść je na talerzu, dwa lub trzy na talerz. Na patelni, toast orzeszki piniowe na średnim ogniu, aż zaczną rozwijać jasnobrązowe plamy na nich. Powinno to zająć tylko 2 lub 3 minuty. Odłóż je na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Nadzienie umieść w worku z orurowaniem (patrz notatki Szefa Kuchni). Zamocuj szeroką końcówkę w kształcie gwiazdy. Rura napełniania do powłoki cannoli, aż zostanie wypełniona. Ułóż owoce opuncji na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
9
Połóż nadziewane cannoli na owocach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
10
Mżnij słodki nektar z agawy na talerzu, cannoli i owocach. Przesiej trochę cukru pudru na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
0,5 łyżeczki Soli0,5 łyżeczki Soli
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
11
Posypać niektóre z orzeszków piniowych wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn