Cannoli z serkiem śmietankowym Ancho
Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz vanillan ekstrakt, łyżka. śmietanki sojowej, lepiej niż serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym, Bezmleczne Przystawki Z Twarogiem, oraz Bezmleczne ciasto truskawkowo - serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W metalowej misce połączyć mąkę, cukier i sól. W blenderze połącz resztę składników. Zmiksować przez około 1 minutę, aż do uzyskania dobrego emulgowania.
Dodać płyn do suchych składników i dobrze wymieszać. Gdy mokre i suche składniki utworzą ciasto, możesz dodać więcej mąki, aby ciasto było ciaśniejsze (powinno czuć się jak miękkie ciasto chlebowe.) Nie zagniataj ciasta.
Odstawić ciasto na około 15 minut. Na posmarowanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto, aż będzie miało około 1/16 cala.
Wytnij 4-calowe okręgi. Owiń koła wokół form cannoli. Zwilż palec i uruchom go wzdłuż szwu okładu i delikatnie naciśnij, aby uszczelnić okład. Ustaw frytkownicę lub wok i napełnij ją olejem, aż pokryje skorupy. Podkręć do średniej wysokości. Za pomocą zestawu szczypiec upuść owiniętą formę cannoli do oleju. Smażyć, aż uzyska jasny złoty kolor i natychmiast wyjąć. Ustaw go na ręczniku papierowym, aby odsączyć olej. Powtórz z innymi zawiniętymi formami cannoli.Napełnij mały garnek wodą. Obróć na średni niski. Podczas podgrzewania opuść anchos, usuwając górną łodygę i wytrząsając nasiona przez utworzony otwór.
Umieść ancho w wodzie i nawodnij je. Powinny zmienić jaśniejszy kolor, a skóra powinna wygładzić się. Podczas ponownego nawadniania umieść w blenderze lepszy niż Serek śmietankowy i słodki nektar z agawy. Zmiksuj je na haju przez co najmniej jedną minutę. Alternatywnie można umieścić lepszy niż Serek śmietankowy i słodki nektar z agawy w wąskiej, wysokiej, metalowej misce i użyć blendera zanurzeniowego. Pompuj blender zanurzeniowy w górę iw dół, aby napełnić nadzienie. Po nawodnieniu anchos, mielić je bardzo małe. Wymieszać mielone mięso z nadzieniem. Alternatywnie, można go wtopić.Pokrój owoc kaktusa tak, że masz plastry o 1/8 cala. Lekko nasmarować patelnię.
Podgrzej patelnię do średniego ciepła. Smażyć owoce opuncji przez około dwie minuty lub aż zobaczysz kolory wygładzić.
Umieść je na talerzu, dwa lub trzy na talerz. Na patelni, toast orzeszki piniowe na średnim ogniu, aż zaczną rozwijać jasnobrązowe plamy na nich. Powinno to zająć tylko 2 lub 3 minuty. Odłóż je na bok.
Nadzienie umieść w worku z orurowaniem (patrz notatki Szefa Kuchni). Zamocuj szeroką końcówkę w kształcie gwiazdy. Rura napełniania do powłoki cannoli, aż zostanie wypełniona. Ułóż owoce opuncji na talerzu.
Połóż nadziewane cannoli na owocach.
Mżnij słodki nektar z agawy na talerzu, cannoli i owocach. Przesiej trochę cukru pudru na talerzu.
Posypać niektóre z orzeszków piniowych wokół talerza.