Cannoli di Ricotta

Cannoli di Ricotta
Cannoli di Ricotta wymaga mniej więcej 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 2516 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, małe czekoladowe chipsy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 47 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Spróbuj Cannoli czekoladowo–pomarańczowe (Cannoli di Ricotta), Cannoli di Ricotta, oraz Cannoli z kremową ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć mąkę, cynamon, cukier i kakao w proszku i pokroić w maśle za pomocą 2 noży lub noża do ciast, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CynamonCynamon
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Krajalnica Do CiastKrajalnica Do Ciast
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj Marsala i kształt ciasta w kulkę. Owinąć ciasto w plastik i przechowywać w lodówce. W garnku 3 1/2-quart, podgrzać olej rzepakowy do 350 stopni F. w misce do mieszania, wymieszać ricotta, cukier, wanilia, skórka pomarańczowa i chipsy czekoladowe, aż dobrze wymieszane. Łyżkę do torebki z otwartą końcówką i umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Ser RicottaSer Ricotta
WaniliaWanilia
CiastoCiasto
CukierCukier
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
GarnekGarnek
3
Wyjąć ciasto z lodówki i podzielić na 4 kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Zwiń jeden kawałek na płaskiej powierzchni za pomocą wałka do ciasta do grubości 1/16 cala. Za pomocą foremki do ciastek wyciąć 4-calowe okręgi z ciasta. Za pomocą wałka do ciasta zawinąć każdy okrąg w owal i owinąć każdy owal wzdłuż wokół metalowej formy, uszczelniając krawędzie białkami jaj. Flare krawędzie otworzyć palcami. Delikatnie upuść skorupy cannoli do gorącego oleju i smażyć, aż ciemny złoty kolor, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle CannoliMuszle Cannoli
Białka JajBiałka Jaj
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Wyjąć z oleju łyżką szczelinową i pozostawić do odsączenia na papierowych ręcznikach. Gdy cannoli są wystarczająco fajne, aby dotknąć, przekręć formy z dala od muszli. Muszle mogą być wykonane z jednodniowym wyprzedzeniem i pozostawione do odpoczynku, niewypełnione i odkryte. Aby zakończyć cannoli, studzimy krem ricotta, kurzymy cukrem pudrem i podajemy.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Ser RicottaSer Ricotta
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
KremKrem
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
6
W rondlu 2 quart, połączyć cukier i wodę i doprowadzić do wrzenia, upewniając się, że cały cukier jest rozpuszczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Zdjąć z ognia. W dużym rondlu połącz skórkę i wystarczającą ilość zimnej wody, aby przykryć i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Usuń skórkę, spłucz zimną wodą i powtórz proces jeszcze 2 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Blanszowaną skórkę umieścić w rondlu i polać syropem na skórkę, dodając dodatkowy cal, aby pokryć skórkę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć do gotowania na wolnym ogniu i gotować, aż skórka jest przezroczysta i miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
10
Zdjąć z ognia i ostudzić.
11
Odcedzić syrop i ułożyć skórkę na stojaku chłodzącym. Wrzucić cukier i przechowywać w szczelnym pojemniku.;
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn