Cannoli Cupcakes

Cannoli Cupcakes
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj babeczek Cannoli. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 589 kalorii, 13g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 311 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz śmietanę, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cannoli Cupcakes, Cannoli Cupcakes, oraz Cannoli Cupcakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na babeczki: rozgrzej Piec konwekcyjny do 325 stopni F. Linia 24 regularne Patelnie cupcake z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąkę, skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce. W mikserze stojącym, śmietanę z cukrem i masłem na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, od 4 do 8 minut. Powoli dodawać jajka po kolei, skrobając miskę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Do miksera dodaj ekstrakt waniliowy i olejek pomarańczowy. Na małej prędkości, stopniowo na przemian dodając mieszaninę mąki i mleka, zaczynając i kończąc na suchych składników, i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Gdy mieszanina jest gładka, podziel ciasto równomiernie na przygotowane wkładki do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
5
Piec, aż lekko rumiane i całkowicie gotowane przez, o 15 protokół. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Do nadzienia: dużą drewnianą lub metalową łyżką wymieszać ricottę, cukier cukierniczy, czekoladę i skórkę pomarańczową w średniej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Przez CiastoPrzez Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Umieść czekoladę w średniej, żaroodpornej misce. W małym rondlu na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia ciężką śmietanę i cukier, zapewniając całkowite rozpuszczenie cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać śmietanę i mieszaninę cukru na czekoladę i odstawić 5 protokół. Stopniowo ubijać, aż będzie gładka. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
W przypadku kremu migdałowego: w mikserze stojącym z mocowaniem trzepaczki ubijaj śmietanę, cukier i pastę migdałową, aż krem będzie wystarczająco jędrny, aby upiec babeczki, ale nie za sztywne i maślane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
( 23)( 23)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1
Wytnij mały otwór wielkości rdzenia jabłka w każdej babeczce i wypełnij kremem cannoli. Wymieszaj niewielką ilość ganache na całej powierzchni babeczki i zrób to samo z kremem migdałowym. Top z prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki

Składniki

1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipasta migdałowapasta migdałowa24Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrażone migdały, do dekoracjiPrażone migdały, do dekoracji1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie2(zima)drobno posiekana słodko-gorzka czekoladadrobno posiekana słodko-gorzka czekolada142Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana2(zima)kandyzowana skórka pomarańczowa drobno pokrojona w kostkękandyzowana skórka pomarańczowa drobno pokrojona w kostkę1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkicukier dla cukiernikówcukier dla cukierników4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)170Orzechy dowolne (posiekane)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos2 szklanki posiekanych mieszanych serów, takich jak sery do tacos1(może być lub przeglądać)olejek pomarańczowyolejek pomarańczowy2(zima)skórka pomarańczowaskórka pomarańczowa4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiprzez ciastoprzez ciasto11 funt cukinii,(duża tuba)(duża tuba)4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata227Orzechy dowolne (posiekane)(2 Laski) niesolone masło(2 Laski) niesolone masło11 funt cukinii,6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn