Cannoli Cupcakes

Cannoli Cupcakes
Przepis Cannoli Cupcakes może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 5 minut. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 1,31 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 589 kalorii, 13g białka, oraz 40g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę, ekstrakt z wanillanu, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cannoli Cupcakes, Cannoli Cupcakes, oraz Babeczki Cannoli Wypełnione Kremem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W przypadku babeczek: rozgrzej Piec konwekcyjny do 325 stopni F. Wyłóż 24 zwykłe patelnie do babeczek z wkładkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj mąkę, skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia i sól. W mikserze stojącym ubij cukier i masło na średnich obrotach, aż będą lekkie i puszyste, 4 do 8 minut. Powoli dodawaj jajka pojedynczo, w razie potrzeby zeskrobując miskę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodaj ekstrakt waniliowy i pomarańczowy olej do miksera. Na niskich obrotach stopniowo naprzemiennie dodając mieszankę mąki i mleko, zaczynając i kończąc na suchych składnikach, i mieszaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Ekstrakt Z PomarańczyEkstrakt Z Pomarańczy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Gdy mieszanina będzie gładka, podziel ciasto równomiernie na przygotowane wkładki do babeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
5
Piec, aż lekko się zrumieni i całkowicie ugotuje, około 15 minut. Ochłodzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Do nadzienia: dużą drewnianą lub metalową łyżką wymieszaj ricottę, cukier cukierniczy, czekoladę i skórkę pomarańczową w średniej misce, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CzekoladaCzekolada
Ser RicottaSer Ricotta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Umieść czekoladę w średniej żaroodpornej misce. W małym rondelku na średnim ogniu zagotuj gęstą śmietanę i cukier, upewniając się, że cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem CiężkiKrem Ciężki
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Czekoladę polać śmietaną i cukrem i odstawić na 5 minut. Stopniowo ubijaj, aż będzie gładka. Ochłodzić całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
W przypadku kremu migdałowego: w mikserze stojącym z nasadką do trzepaczki ubij śmietanę, cukier i pastę migdałową, aż śmietana będzie wystarczająco jędrna, aby wylać babeczki, ale niezbyt sztywna i maślana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
BabeczkiBabeczki
MigdałyMigdały
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Wytnij mały otwór wielkości rdzenia jabłkowego w każdej babeczce i napełnij kremem cannoli. Nałóż niewielką ilość ganache na całą powierzchnię babeczki i zrób to samo z kremem migdałowym. Na wierzch z prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
BabeczkiBabeczki
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
KremKrem

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasta migdałowapasta migdałowa24krewetki i żyłkiPrażone migdały, do dekoracjiPrażone migdały, do dekoracji12 łyżeczki czosnku w proszku1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekana słodko-gorzka czekoladadrobno posiekana słodko-gorzka czekolada1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.słodko-gorzka czekolada, drobno posiekanasłodko-gorzka czekolada, drobno posiekana23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakandyzowana skórka pomarańczowa drobno pokrojona w kostkękandyzowana skórka pomarańczowa drobno pokrojona w kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier dla cukiernikówcukier dla cukierników4Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1Batoniki toffi Heatholejek pomarańczowyolejek pomarańczowy23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabiały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)biały chleb, pokrojony w cienkie kromki (około 18 kromek)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1-1/2 szklanki pieczonej słodkiej czerwonej papryki, odsączonej i drobno posiekanej1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.(2 Laski) niesolone masło(2 Laski) niesolone masło1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn