Candy Bar Cake

Candy Bar Cake
Jeśli 1,57 zł za porcję spada w budżecie, ciasto Candy Bar może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 630 kalorii. Ten przepis służy 12. 507 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz masło, dulce de leche, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Candy Bar Cake, Candy Bar Cake, oraz Ciasto Cukierkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmontuj ciasto: przyciąć 1/2 cala od krótkich końców ciasta funta, a następnie przyciąć kopułową górę, aby była płaska. Stań ciasto na boku i pokrój na pół poziomo, aby zrobić dwa prostokąty o równych rozmiarach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
2
Podgrzać czekoladę w 30-sekundowych odstępach, mieszając do rozpuszczenia. Masło, 3 łyżki mleka i cukier utrzeć mikserem. Ubić w roztopionej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj więcej mleka, w razie potrzeby, aby lukier można było rozsmarować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
4
Ułóż prostokąty ciasta na stojaku ustawionym na obramowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
5
Rozłóż część lukru na jednym krótkim końcu każdego ciasta i naciśnij razem, tworząc długi prostokąt. (Możesz wsunąć cienki kawałek tektury pod ciasto, aby później przenieść się na talerz.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Rozłóż pozostały lukier na cieście w warstwie o grubości 1 cala, dzięki czemu krawędzie są nieco wyższe niż środek. Wygładzić górę i boki za pomocą przesuniętej szpatułki. Zamrozić do twardości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Wymieszać orzeszki ziemne i dulce de leche w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Wyjąć ciasto z zamrażarki.
9
Rozprowadzić mieszaninę orzeszków ziemnych na lukrze w płaskiej, równej warstwie. Zamrozić, aż dulce de leche będzie twarde, o 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
10
W międzyczasie wykonaj czekoladową powłokę: podgrzać czekoladę i masło w 30-sekundowych odstępach, mieszając, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
11
Wlać czekoladę na ciasto i rozprowadzić ją równomiernie na górze i bokach za pomocą przesuniętej szpatułki. Zamrozić, aż czekolada lekko ostygnie, 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
12
Zaczynając od krótkiego końca ciasta, zanurz krawędź przesuniętej szpatułki w czekoladzie pod kątem i delikatnie podciągnij, powtarzając wzdłuż górnej części ciasta, aby utworzyć wzór fali. Schłodzić 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
13
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn