Candy Bar Brown Sugar Cakes
Candy Bar Brown Sugar Cakes może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.33 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka karmelowo-orzechowych batonów z czekoladą, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier, Ciastka brązowo-cukierkowo-wiśniowe, oraz Brown Sugar Angel Food Cakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło i skrócenie na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minut lub do kremowy. Stopniowo dodawać brązowe i granulowane cukry, ubijając aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Dodać do mieszanki masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc na suchych składnikach. Wymieszać wanilią i kawałkami toffi.
Łyżka ciasto na 2 nasmarowane i mąki Bundtlette Patelnie, napełniania każdej filiżanki 2/3 pełne.
Posypać posiekanymi batonami nugatowymi, delikatnie wciskając cukierki w ciasto.
Piec w temperaturze 325 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni 10 minut.
Wyjąć z patelni do ostygnięcia na stojakach z drutu.
Przed podaniem posypać cukrem pudrem.