Canadian Bacon Potato Skins
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Kanadyjskich skór ziemniaczanych z boczkiem. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis bezglutenowy serwuje 8 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz chili w proszku, kanadyjski boczek, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Canadian Gourmet Potato Skins, Skórki Ziemniaków Z Boczku, oraz Skórki Ziemniaków Z Boczku podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki na bezpiecznym w kuchence mikrofalowej talerzu; ukłuj widelcem. Mikrofalówka, odsłonięta, na wysokości przez 14-17 minut lub do miękkości, ale twardej, obracając się raz.
Każdy ziemniak pokroić na pół wzdłuż. Zgarnij miazgę, zostawiając 1/4 cala. shell (wyrzucić miazgę lub zapisać do innego użytku).
Połączyć olej i sos pieprzowy; szczotkować muszle ziemniaków.
Każdą skorupkę ziemniaka pokroić na pół wzdłuż.
Umieścić na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Posypać pomidorem, boczkiem, cebulą i serem.
Piec w temperaturze 450° przez 12-14 minut lub do rozgrzania i stopienia sera.