Campbell ' s Kitchen Mexican Stroganoff
Campbell ' s Kitchen Mexican Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 583 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to niedrogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Burgery z indyka wg Campbell ' s Kitchen, Campbell ' s Kitchen ciepły Dip szpinakowy, oraz Campbell ' s Kitchen Easy Chicken Paprikash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło w 10-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości.
Usuń mieszaninę cebuli z patelni.
Gotować wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż dobrze rumiane, mieszając często do oddzielenia mięsa.
Wymieszać mieszaninę cebuli, przyprawa taco, zupa, śmietana i sos picante na patelni i gotować, aż mieszanina jest gorąca i bulgotanie, często mieszając.
Podawać mieszaninę wołowiny nad makaronem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Rocznik 2016 ich Emerald Ridge Pinot jest szczególnie skupiony i żywy, pięknie prezentując swoje zielone korzenie Doliny. Jasne aromaty wiśni, pudełka cygar i ciasta rabarbarowego wiodą drogę, a po czasie w kieliszku pojawiają się ciemniejsze zapachy jagód, jeżyn i kwiatu malin. Pikantne nuty tymianku, kardamonu i goździków zapewniają dodatkową warstwę złożoności. Usta są pełne pluszowych owoców czereśni/jagód, prowadzone na jędrnych taninach, dając wino, które sprawia, że wracasz po więcej. Ciasto z ciemnej wiśni z przyprawą gałki muszkatołowej odbija się echem w energetycznym finiszu. Słone, pikantne nuty dojrzałego koziego cheddaru wydobywają słodkie owoce w winie, podobnie jak pikantna dymiona przeszklona szynka lub grzybowa bruschetta.