Camembert i ciasto wiśniowe
Camembert i ciasto wiśniowe wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 58 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 15 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ser camembert, konfitury wiśniowe, ciasto francuskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 20%. Spróbuj Camembert i ciasto wiśniowe, Ptysie, oraz Upiorne Ptysie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Spray 36 mini kubki muffin z gotowania sprayu. Na lekko posypanej mąką powierzchni rozłóż arkusz ciasta.
Wytnij arkusz na 6 rzędów po 6 rzędów, aby uzyskać 36 (1 1/2 cala) kwadratów. Lekko naciśnij 1 kwadrat na środek każdej filiżanki muffin, naciskając palcem środek do dna filiżanki.
W międzyczasie, w małej misce, wymieszać wiśnie i konfitury wiśniowe, aż dobrze wymieszane; odstawić.
Centra prasowe cukierników z uchwytem drewnianej łyżki; piec 6 do 8 minut dłużej lub do złotego koloru.
Natychmiast ponownie wcisnąć kubki ciasta na środku. Napełnij każdą filiżankę około 1 czubatej łyżeczki sera; wierzch 1/4 łyżeczki mieszanki wiśni.
Posypać równomiernie orzechami pekan.
Piec od 2 do 4 minut lub tylko do rozpuszczenia sera. Ostrożnie wyjąć z kubków muffin; umieścić na półmisku.