Cambodian Summer Rolls

Cambodian Summer Rolls
Cambodian Summer Rolls to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 142 kalorie, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka sosu hoisin, cukier, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Cambodian Summer Rolls, Kambodżańskie Bułeczki Jajeczne, oraz Kambodżańska Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować bułki, przynieś 6 szklanek wody do wrzenia w dużym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj krewetki; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą. Krewetki obrać; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
4
Umieść makaron ryżowy w dużej misce; przykryj wrzącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstawić 8 minut; spuścić.
6
Dodaj zimną wodę do dużego, płytkiego naczynia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
7
Umieść 1 arkusz papieru ryżowego w wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
8
Odstawić 2 minuty lub do miękkości.
9
Umieść arkusz papieru ryżowego na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
10
Spread 1 łyżeczka sos hoisin w środku arkusza; top z 2 do 3 krewetki, 1/4 Puchar sałata, o 1/4 Puchar makaron ryżowy,1 łyżeczka bazylia, i 1 łyżeczka mięta. Złóż boki arkusza nad wypełnieniem, zwiń galaretkę i delikatnie naciśnij szew, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
SałataSałata
KrewetkiKrewetki
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
BazyliaBazylia
GalaretkaGalaretka
MiętaMięta
RolkaRolka
11
Umieścić rolkę, szew w dół, na talerzu; przykryć, aby nie wyschnąć. Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym, sosem hoisin, krewetkami, sałatą, makaronem ryżowym, bazylią i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
SałataSałata
KrewetkiKrewetki
BazyliaBazylia
MiętaMięta
RolkaRolka
12
Aby przygotować sos do zanurzania, połączyć sos sojowy i pozostałe składniki w małej misce; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Sos SojowySos Sojowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn