Calzones Z Sosem Makaronowym

Calzones Z Sosem Makaronowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Calzones z sosem makaronowym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1198 kalorii, 49g białka, oraz 52g tłuszczu każdy. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka jaj, przyprawy, sos do makaronu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać twarożek serowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Twarogowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Calzones z włoskim sosem pomidorowym, Trzy Serowe Szynki Calzones Z Sosem Marinara Domowej Roboty, oraz Kolacja: Pastan alla Burina (makaron z sosem rustykalnym).

Instrukcje

1
Wymieszać razem 5 pierwszych składników do wymieszania. Wymieszać z pepperoni i posiekanymi plastrami sera.Każdą skorupę pizzy podzielić na 2 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2
Rozwałkuj każdą porcję ciasta w 7-calowe koło.Łyżka 1/2 szklanki mieszanki twarogu w środku każdego koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem, dociskając krawędzie do uszczelnienia; umieścić na lekko nasmarowanej folią aluminiową blasze do pieczenia. Nakłuć ciasto kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odstawić 5 minut.
5
Podawać calzones z ciepłym sosem makaronowym.* Posiekaną gotowaną szynkę można zastąpić plasterkami pepperoni.Sos Do Makaronu:.Podsmażyć cebulę i czosnek w gorącym oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu 10 minut lub aż cebula będzie miękka. Wymieszać pokrojone w kostkę pomidory i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i dusić, często mieszając, 2 godziny. Podzielić na porcje receptury; i zamrozić Pozostałe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PepperoniPlastry Pepperoni
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Szynka GotowanaSzynka Gotowana
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu

Składniki

2Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)2kilogramypomidory pokrojone w kostkę, nieduszonepomidory pokrojone w kostkę, nieduszone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwetwarożek twarogowytwarożek twarogowy12 łyżeczki czosnku w proszkuGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1łyżka czerwony ocet winnyopakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki4ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane1Batoniki toffi Heathpółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasuszone włoskie przyprawysuszone włoskie przyprawy42 łyżki roztopionego masłaser Monterey jack, posiekanyser Monterey jack, posiekany2smallscebula posiekanacebula posiekana33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calastarty parmezanstarty parmezan4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesos do makaronu, rozmrożonysos do makaronu, rozmrożony1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosuchy pokruszony czerwony pieprzsuchy pokruszony czerwony pieprz991 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet plastry pepperoni, posiekanepakiet plastry pepperoni, posiekane5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cansrefrigerated przygotowane ciasto do pizzycansrefrigerated przygotowane ciasto do pizzy12 łyżeczki czosnku w proszkupokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw1 1/2 łyżeczki mieszanki przypraw2Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 48 dolarów.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Magazyn