Caldo de Res
Caldo de Res jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, kostki bulionowe o smaku kurczaka, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Caldo Batido lub Caldo de Enfermo, Caldo Tlalpeño, oraz Caldo de Bolas.
Instrukcje
Umieść trzon wołowy w dużym rondlu; przykryj wodą do 2 cali powyżej trzonu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Lekko ostudzić; usunąć wołowinę, odrzucając kość.
Wołowinę pokroić na duże kawałki; odstawić.
Podczas gotowania trzonu wołowego połącz 12 szklanek wody i 7 kolejnych składników (woda przez kostki bulionowe) w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Zupa z kadzi w dużych miseczkach, a na wierzch z wołowiną.
Podawać z limonką i kolendrą.