Caldo de Res

Caldo de Res
Caldo de Res jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, kostki bulionowe o smaku kurczaka, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Caldo Batido lub Caldo de Enfermo, Caldo Tlalpeño, oraz Caldo de Bolas.

Instrukcje

1
Umieść trzon wołowy w dużym rondlu; przykryj wodą do 2 cali powyżej trzonu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Lekko ostudzić; usunąć wołowinę, odrzucając kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
WodaWoda
WołowinaWołowina
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wołowinę pokroić na duże kawałki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Podczas gotowania trzonu wołowego połącz 12 szklanek wody i 7 kolejnych składników (woda przez kostki bulionowe) w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Zupa z kadzi w dużych miseczkach, a na wierzch z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
Goleń WołowyGoleń Wołowy
WarzywaWarzywa
WodaWoda
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
4
Podawać z limonką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
WapnoWapno
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia70
Magazyn