Caldo de Res
Caldo de Res jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 147 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz goleń wołowy, wodę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Caldo Batido lub Caldo de Enfermo, Caldo de Res, oraz Caldo Tlalpeño dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść trzon wołowy w dużym rondlu; przykryj wodą do 2 cali powyżej trzonu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Lekko ostudzić; usunąć wołowinę, odrzucając kość.
Wołowinę pokroić na duże kawałki; odstawić.
Podczas gotowania trzonu wołowego połącz 12 szklanek wody i 7 kolejnych składników (woda przez kostki bulionowe) w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Zupa z kadzi w dużych miseczkach, a na wierzch z wołowiną.
Podawać z limonką i kolendrą.