Caldo de Res

Caldo de Res
Caldo de Res jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 147 kalorii, 17g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz goleń wołowy, wodę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać kliny wapienne, można śledzić to danie główne z Mrożone Key Lime Pie jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 84%. Spróbuj Caldo Batido lub Caldo de Enfermo, Caldo de Res, oraz Caldo Tlalpeño dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść trzon wołowy w dużym rondlu; przykryj wodą do 2 cali powyżej trzonu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka. Lekko ostudzić; usunąć wołowinę, odrzucając kość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wołowinę pokroić na duże kawałki; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Podczas gotowania trzonu wołowego połącz 12 szklanek wody i 7 kolejnych składników (woda przez kostki bulionowe) w dużym holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa są chrupiące-przetargu. Zupa z kadzi w dużych miseczkach, a na wierzch z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Goleń WołowyGoleń Wołowy
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla
4
Podawać z limonką i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia69
Magazyn