Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa)

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa). Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 37g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 209 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz achiote, kolendrę, żeberka wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kolumbijskie Papas Rellenas (Nadziewane Kulki Ziemniaczane), Gotowane Ziemniaki Po Kolumbijsku (Papas Chorreadas), oraz Papas Chorreadas (kolumbijskie ziemniaki z serem i sosem pomidorowym).
Instrukcje
Cebulę, czosnek, czerwoną paprykę, szalotki, kminek i achiote umieścić w blenderze i zmiksować do smooth.In średni garnek na średnim ogniu, umieścić kości wieprzowe, wodę i mieszankę cebuli i gotować przez około 30 minut. Wyjmowanie piany z garnka co 15 minut.
Dodać ziemniaki i doprawić solą i pieprzem, zwiększyć ogień do średnio wysokiego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są miękkie, około 40 protokół.Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Posypać świeżą kolendrą i podawać natychmiast z awokado i ají na boku.