Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa)

Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa). Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 37g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 209 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz achiote, kolendrę, żeberka wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kolumbijskie Papas Rellenas (Nadziewane Kulki Ziemniaczane), Gotowane Ziemniaki Po Kolumbijsku (Papas Chorreadas), oraz Papas Chorreadas (kolumbijskie ziemniaki z serem i sosem pomidorowym).

Instrukcje

1
Cebulę, czosnek, czerwoną paprykę, szalotki, kminek i achiote umieścić w blenderze i zmiksować do smooth.In średni garnek na średnim ogniu, umieścić kości wieprzowe, wodę i mieszankę cebuli i gotować przez około 30 minut. Wyjmowanie piany z garnka co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Kość WieprzowaKość Wieprzowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
AnnattoAnnatto
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać ziemniaki i doprawić solą i pieprzem, zwiększyć ogień do średnio wysokiego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są miękkie, około 40 protokół.Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Goya SazonGoya Sazon
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Posypać świeżą kolendrą i podawać natychmiast z awokado i ají na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn