Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa)

Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Caldo de Papas con Espinazo (Kolumbijska zupa ziemniaczano-wieprzowa). Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje 2,88 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 37g białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z moich kolumbijskich przepisów ma 209 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz achiote, kolendrę, żeberka wieprzowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Kolumbijskie Papas Rellenas (Nadziewane Kulki Ziemniaczane), Gotowane Ziemniaki Po Kolumbijsku (Papas Chorreadas), oraz Papas Chorreadas (kolumbijskie ziemniaki z serem i sosem pomidorowym).

Instrukcje

1
Cebulę, czosnek, czerwoną paprykę, szalotki, kminek i achiote umieścić w blenderze i zmiksować do smooth.In średni garnek na średnim ogniu, umieścić kości wieprzowe, wodę i mieszankę cebuli i gotować przez około 30 minut. Wyjmowanie piany z garnka co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Kość WieprzowaKość Wieprzowa
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
AnnattoAnnatto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać ziemniaki i doprawić solą i pieprzem, zwiększyć ogień do średnio wysokiego i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć, i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są miękkie, około 40 protokół.Smak i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Posypać świeżą kolendrą i podawać natychmiast z awokado i ají na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn