Calamari Ripieno alla Griglia

Calamari Ripieno alla Griglia
Calamari Ripieno alla Griglia zajmuje około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 17g tłuszczu i w sumie 341 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,17 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia plus, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Działa dobrze jako niedrogi hor d ' oeuvre. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny i pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest wybitne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Asparagi Alla Griglia-szparagi z Prosciutto & Gorgonzola, Polpo alla griglia (Grillowana Ośmiornica), oraz Przepis na królika z grilla i marynowanego (coniglio Marinato Alla Griglia).

Instrukcje

1
Usuń macki i wyczyść kalmary, pozostawiając jak najwięcej. Odłóż macki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
2
Umieść kalmary w 8-litrowym garnku i zalej wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Umieść na dużym ogniu i zagotuj. Gotuj przez godzinę do miękkości, odcedź i ostudź.
4
W międzyczasie podgrzej 4 łyżki oleju na 10-12-calowej patelni do smażenia, aż do wędzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodaj czosnek i suszone pomidory i gotuj na jasnozłoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodaj bułkę tartą i kontynuuj gotowanie, aż dobrze się wymieszasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
7
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
8
Dodaj tymianek, szalotki i pietruszkę i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Nadziać fajne kalmary i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
11
Posmaruj nadziewane kalmary i macki 1 łyżką oliwy z oliwek i ułóż na grillu. Gotuj, aż ładnie grillujesz, około 10 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
W międzyczasie w małej misce umieść pomidory, pozostały olej i szczypiorek i dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
13
Wyjmij kalmary na talerz, polej łyżkami sosu pomidorowego i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego2 Do 3 Litrów Oleju Arachidowego, Z Pestek Winogron Lub Innego Oleju Roślinnego

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Moet & Chandon Imperial (3 - litrowa butelka-Jeroboam). Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 600 dolarów.
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Moet & Chandon Imperial (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Kolor to elegancki złoty słomkowożółty z bursztynowymi refleksami.Jego aromaty są promienne, odsłaniając jasnożółte owoce (jabłko, gruszka, żółta brzoskwinia), miód, niuanse kwiatowe (kwiat lipy) i eleganckie blond nuty (brioche i świeże orzechy).Podniebienie jest uwodzicielskie, bogato aromatyczne i gładkie, łącząc hojność i subtelność, pełnię i wigor, a następnie delikatnie świeżą chrupkość (owoc z nasionami), aby odsłonić magiczną równowagę szampana.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn