Cakespy: Pocałunki Ziemniaczane Pokryte Czekoladą

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Cakespy: czekolada pokryte pocałunki ziemniaków spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz kokos, cukier cukierniczy, kęsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe Pocałunki Z Pianki, Czekoladowe makarony z chipsami ziemniaczanymi z bitą mleczną czekoladą Ganache, oraz Chipsy Ziemniaczane Pokryte Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj blat lub dużą blachę do pieczenia woskowanym lub pergaminem.
W średniej misce do mieszania, połączyć tłuczone ziemniaki i masło, dobrze mieszając. Stopniowo dodawać cukier(y), mieszając do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj ekstrakt waniliowy i kokosowy; jeśli ciasto jest zbyt gęste lub nie trzyma się razem, dodaj mleko lub śmietanę.
Zwiń w kulki (o średnicy około 1 cala) i włóż do zamrażarki na około godzinę.
W średnim rondlu lub podwójnym kotle roztopić kęsy czekoladowe na małym ogniu. Po stopieniu wyjąć trufle z zamrażarki i pokryć każdą z nich czekoladą, za pomocą szaszłyka lub widelca, stukając każdą o bok patelni, aby kapać nadmiar.
Przenieś na arkusz pergaminu lub papieru woskowanego; dodaj posypkę, jeśli chcesz, aby miały dekoracyjne wykończenie.
Pozostawić na około 2 1/2 godziny przed podaniem.