Cakespy: Domowe Rozmowy Serca

Cakespy: Domowe Rozmowy Serca
Cakespy: domowe serca konwersacyjne mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 100 porcji z 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przepis ten zachwycił 253 osoby. Mieszanka barwników spożywczych, noży, ekstraktów smakowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Cakespy: Conversation Heart Cream Pie, Prawie Znane Serca Konwersacyjne, oraz Cakespy: Kukurydza Wielkanocna Domowej Roboty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść syrop kukurydziany, żelatynę i wodę w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Mieszaj, aż żelatyna będzie dobrze rozprowadzona. Podgrzać mieszaninę w mikrofalówce przez 30 sekund, aby żelatyna się rozpuszczała i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wlać mieszaninę żelatyny do miski miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać jedną filiżankę cukru cukierniczego i obrócić mikser na niski poziom, mieszając do momentu włączenia cukru. Zeskrobać po bokach miski, aby upewnić się, że cukier wszystko miesza się w.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Kontynuuj dodawanie pozostałego cukru cukierniczego, po jednej filiżance na raz, dobrze mieszając, aż do dodania wszystkich 2 funtów. Podczas mieszania okresowo zatrzymuj mikser i zeskrobuj dno i boki miski. Mieszanka przechodzi od cienkiej, wodnistej cieczy do szkliwopodobnej konsystencji do niezwykle grubego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Po włączeniu całego cukru odkurz powierzchnię roboczą (użyłem maty silikonowej) cukrem niektórych cukierników i zeskrobaj cukierki na powierzchnię roboczą. Cukierki będą bardzo lepkie i sztywne. Obficie odkurz górną część kulki cukierków cukrem cukierników i zacznij ugniatać cukierki jak ciasto chlebowe, składając kulkę ciasta na siebie, a następnie użyj pięty dłoni, aby ją zepchnąć. Daj cukierek ćwierć obrotu i powtórz proces, odkurzając go większą ilością cukru cukierniczego tak często, jak to konieczne, aby zapobiec przyklejaniu się do deski lub rąk. Zagniataj, aż cukierki nie będą już lepkie, ale gładkie. Oryginalny przepis nazwał teksturę docelową "satiny", ale znalazłem to trochę jak Tekstura giętkiej gliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Zdecyduj, ile kolorów i smaków serca rozmowy chcesz zrobić, i podzielić ciasto cukierków na tyle porcji. Aby posmakować i pokolorować cukierki, weź jedną z kulek i spłaszcz ją na dysk wielkości dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RozmowySerca Rozmowy
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
7
Dodaj kilka kropli barwnika spożywczego i małą kroplę ekstraktu smakowego na środek płyty i złóż ją na siebie. (Uwaga: dobrym pomysłem jest noszenie jednorazowych plastikowych rękawiczek podczas tego kroku, w przeciwnym razie skończysz z rękami, które wyglądają, jakby były farbowane krawatem). Zagnieść kulkę ciasta, tak jak wcześniej, aż kolor jest równomiernie rozproszone w całym cukierków, a wszystkie smugi zniknęły. Powtórz ten proces z pozostałymi kulkami ciasta cukierkowego, aż wszystkie kawałki będą kolorowe i aromatyzowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Mieszanie koloru i smaku do ciasta zajmuje trochę czasu. Jak skończyłem barwienia każdej kuli ciasta, i owinął każdy bezpiecznie w folię tak, że nie wyschną, a ja skończyłem resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
9
Odkurz powierzchnię roboczą i wałek do ciasta cukrem cukierniczym i rozwałkuj jedną z kulek cukierków na żądaną grubość. I walcowane Moje do około 1/3 cala grubości dość tłuste małe cukierki, ale tak naprawdę, można toczyć go do dowolnej grubości chcesz. Należy pamiętać, że im cieńsze toczyć, tym bardziej kruche cukierki będą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
10
Użyj noży w kształcie serca, aby wyciąć serca z walcowanych cukierków i przenieść serca do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem. Jak trafnie zauważa oryginalny przepis, mniejsze serca są bardziej realistyczne, ale większe serca są łatwiejsze do pisania wiadomości. Gdy już wyciąć swoje serca, można ponownie przetoczyć skrawki, aby uzyskać więcej kształtów z cukierków. Powtórz z pozostałymi kulkami cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Pozwól swoim sercom wyschnąć na powietrzu przez co najmniej 24 godziny przed napisaniem na nich. Ten krok jest bardzo ważny, ponieważ dodatkowa wilgoć w sercach spowoduje, że atrament zacznie działać, jeśli nie pozwolisz mu wyschnąć prawidłowo.
12
Uwaga: próbowałem pisać na niektórych sercach w ciągu 24 godzin, a niektóre w ciągu 48 godzin-podczas gdy te, które wyschły tylko przez 24 godziny, były w porządku pisać na, te, które wyschły przez 48 godzin, były jeszcze lepszą powierzchnią do pisania.
13
Po wyschnięciu serca użyj znaczników do pisania żywności, aby napisać wiadomości, które pochodzą z twojego serca. Przechowuj swoje serca konwersacyjne w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca RozmowySerca Rozmowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn