Cakespy: Domowe Pudding Pops

Cakespy: Domowe Pudding Pops
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 160 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, budyń błyskawiczny z galaretką, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowy Budyń Czekoladowy Pops, Domowy Budyń Czekoladowy Pops, oraz Cakespy: jak zrobić Pumpkin Pie Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij składniki trzepaczką, aż będą gładkie i włączone, 1-2 minuty ręcznie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Wlać do 6 papierowych lub plastikowych kubków. Włóż Drewniany pop stick lub plastikową łyżkę w środku każdego kubka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
3
Zamrozić na 5 godzin lub do twardości. Przed podaniem odkleić papierowe kubki.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn