Cakespy: Domowe Pudding Pops
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 160 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, budyń błyskawiczny z galaretką, mleko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowy Budyń Czekoladowy Pops, Domowy Budyń Czekoladowy Pops, oraz Cakespy: jak zrobić Pumpkin Pie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij składniki trzepaczką, aż będą gładkie i włączone, 1-2 minuty ręcznie.
Wlać do 6 papierowych lub plastikowych kubków. Włóż Drewniany pop stick lub plastikową łyżkę w środku każdego kubka.
Zamrozić na 5 godzin lub do twardości. Przed podaniem odkleić papierowe kubki.