Przepis Cajun Tempuran Okra z sosem do zanurzania Scallion jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ta przystawka ma 432 kalorie, 8G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.24 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis od Foodnetwork ma 35 fanów. Mieszanka przypraw cajun, sól, okra macierzystych usunięte, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest niesamowite. Spróbuj Cajun Tempuran Okra z sosem Scallion Dipping, Nie tak smażona Okra z sosem Scallion Dipping, oraz Przepis na homara Tempura (z sosem do zanurzania) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Składniki tempury ubić i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2
Rozgrzać olej z orzeszków ziemnych w frytkownicy lub dużym holenderskim piekarniku do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Arachidowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
3
W płytkim talerzu ciasto, dodać mąkę i 1 łyżka Cajun przyprawy i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Mąka Uniwersalna
4
Okra przyprawić 2 łyżkami przyprawy Cajun. Okra zanurzyć w przyprawionej mące, a następnie w cieście tempura i umieścić na oleju, 1 na raz i smażyć na złoty kolor, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Cajun
Mąka Sezonowana
Ketmia Jadalna (okra)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Olej Do Smażenia
5
Wyjąć do wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy na arkusze. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Podawać z sosem Scallion Dipping.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Zanurzania
Zielona Cebula
7
W średniej wielkości misce wymieszać wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona