Cajun Seafood Balls to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 74 kalorie. Ten przepis od Foodnetwork ma 68 fanów. Jest to niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka soli i pieprzu, kliny cytryny, Cajun Spice mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Makaron Z Owocami Morza Cajun, Makaron Z Owocami Morza Cajun, oraz Pikantny Gulasz Z Owoców Morza Cajun.
Instrukcje
1
Pulse krewetki w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
2
Przenieś krewetki do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem 1 ubitego jajka i bułki tartej, i złożyć delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Jajko
4
Zwiń mieszaninę w kulki 1 1/2 cala i zanurz w ubitym jajku, a następnie pogłębiaj w bułce tartej. Smażyć w oleju o temperaturze 350 stopni F do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Rolka
Pasek Skórki Cytrynowej
Jajko
Olej Do Smażenia
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Podawać z cytrynowymi klinami i więcej sosem tatarskim lub remoulade do zanurzenia.
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. La Marea Kristy Vineyard Albarino z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.