Przepis Cajun Pecan-crusted sum jest gotowy w około 47 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 26 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz filety z suma, chili w proszku, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cajun Pecan Crusted Catfish Recipe, Cajun Pecan Catfish, oraz Cajun Pecan Catfish.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. wyłóż blachę do pieczenia folią.W płytkim naczyniu zmiksuj maślankę, ostry sos (lub cayenne), oregano, chili w proszku i sól czosnkową. Płatki kukurydziane Pulse w robocie kuchennym do postaci grubych okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
4 Do 6 Bułek Do Hamburgerów, Podzielonych, Opcjonalnie
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Płatki Kukurydziane
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przenieś na duży talerz. Pulsuj pekany w robocie kuchennym, aż grubo posiekasz; wymieszaj pekany z okruchami płatka kukurydzianego. (Alternatywnie, umieść płatki kukurydziane w zamykanym worku i zmiażdż wałkiem do ciasta; posiekaj orzechy nożem.) Zanurz każdy filet z Suma w mieszaninie maślanki, a następnie zanurz w mieszaninie płatków kukurydzianych, pokrywając obie strony.
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.