Cajun Green Bean Stir-fry

Cajun Green Bean Stir-fry
Cajun Green Bean Stir-fry może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Mieszanka prażonych w piecu migdałów o Smaku, Cajun przyprawy, oliwa z oliwek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Spróbuj Stir-Fry z wołowiną i brokułami, Kurczak z brokułami Stir-Fry, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś fasolę i osoloną wodę do wrzenia w holenderskim piekarniku. Gotować 7 minut lub do chrupkiego przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Wytrzyj piekarnik do czysta papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Czosnek ugotować na gorącym oleju w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 1 minuta; dodać fasolę i podsmażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Dodać migdały i 3/4 łyżeczki. Cajun przyprawa; saut 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
4
Fasolę umieścić w naczyniu do serwowania; posypać pozostałą 1/2 łyżeczki. Przyprawa Cajun.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
5
Uwaga: Tylko do celów testowych, użyliśmy Sunkist Almond Accents oryginalne pieczone w piecu smakowe plasterki migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować Joyce Vineyards Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 25 dolarów za butelkę.
Joyce Vineyards Albarino
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn