Cajun Deviled Eggs

Cajun Deviled Eggs
Przepis Cajun Deviled Eggs jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 126 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Mieszanka przypraw cajun, majonez, liść sałaty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Creamy Cajun Deviled Eggs, Cajun Style Deviled Eggs # SundaySupper, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jajka pokroić na pół wzdłuż.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
2
Żółtka przełożyć do miski; dodać majonez i przyprawę Cajun; dobrze wymieszać.Rura lub łyżka nadzienia do białek.Przykryć i schłodzić co najmniej 30 minut lub do 24 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Jajka ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą; posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn